» » Actele necesare pentru perfectarea vizei

Actele necesare pentru perfectarea vizei

16-10-2012, 11:51

DOCUMENTELE   NECESARE   PENTRU PERFECTAREA VIZEI LA CONSULATUL ROMANIEI

 

Dacă persoana activează

 

1.Datele personale (Ancheta preliminara)

2.Pașaport  străin + copie, original valabil  cel puțin  3 luni  din data revenirii de la odihnă

3.Buletin (copie)

4.2 foto 3,5 x 4,5 color (fon deschis) facută recent

5.Certificat de naștere (copie)

6.Carnet de muncă sau contract de muncă (xerocopie cu ștampila și semnătură).

7.Certificat de la locul de muncă cu indicarea locului de muncă, funcției, salariului și perioadei concediului (cu ștampilă și semnătură).

8.Certificat de căsătorie (copie dacă este cazul)

9. Persoanele care nu activeaza in cimpul muncii prezinta extras din cont in marime de 500 euro (valabil 48 ore de la momentul eliberarii din banca)

 

Studenţii:

-pînă la 21 de ani împliniţi nu au nevoie de extras de cont. 

-Copia la carnetul de student (cu toate ştampilele vizate pentru anul de studii următor)

-    Adeverinţă de la decanat precum că sunteţi student la instituţia şi facultatea respectivă.  

 

Pensiunea Carmen 3* - 80 euro!
80 Euro
26-05-2013, 18:44

Pensiunea Carmen 3*

detalii
Pensiunea Hanul Simion 4*- 92 euro!
92 Euro
16-10-2013, 17:35

Pensiunea Hanul

detalii
„Milestii Mici”
25-05-2013, 18:12

„Milestii Mici”

detalii
Пять городов Европы
235 euro
31-03-2014, 10:54

Пять городов Европы

detalii
Mercedes Sprinter 518 baza extralung
12-05-2013, 22:02

Mercedes Sprinter

detalii