» Termeni și condiții

Vizualizare:

Termeni și condiții

Utilizarea oasistur.md este reglementată prin Termeni și Condiții de Utilizare prezentate în continuare.

Înainte de a utiliza oasistur.md, vă recomandăm să citiți cu atenție condițiile de utilizare. Folosind serviciile paginii web.oasistur.md, Dvs. sunteți de acord cu Condițiile de utilizare.

Prezentul Acord de utilizare (în continuare „Acord") stabilește condițiile legale obligatorii de utilizare a serviciilor oasistur.md. Prin utilizarea serviciilor oasistur.md, dvs. acceptați condițiile prezentului acord, indiferent dacă sunteți „Vizitator ” (care presupune un simplu navigator pe site-ul oasistur.md) sau „Utilizator înregistrat/membru” (care presupune înregistrarea pe oasistur.md). Termenul „Utilizator” înseamnă „Vizitator” sau „Utilizator înregistrat”. Dvs. puteți utiliza serviciile oasistur.md (indiferent dacă intenționați să accesați sau să utilizați) doar dacă sunteți de acord să respectați prevederile Acordului și toate legile de referință în vigoare. Dacă doriți să deveniți un utilizator înregistrat/ membru, să comunicați cu alți utilizatori înregistrați/ membri și să utilizați serviciile oasistur.md dvs. trebuie să studiați prezentul acord și să indicați acceptarea condițiilor în timpul înregistrării. Conținutul site-ului web și a aplicațiilor mobile, informațiile oferite (inclusiv, prețul și disponibilitatea serviciilor turistice), precum și datele software și infrastructura, utilizate pentru transmiterea conținutului și a informațiilor sunt proprietatea Companiei „PRO ILICRIS” SRL m/c OASIS TUR Travel Agency (în continuare Compania „ OASIS TUR Travel Agency”) sau a afiliaților săi, furnizori și contractanți.

Compania "OASIS TUR Travel Agency” poate modifica periodic prezentul acord, care intră în vigoare la data publicării pe site-ul web oasistur.md. Utilizând serviciile oasistur.md după publicarea modificărilor, dvs. acceptați respectarea tuturor modificărilor din prezentul acord. Prin urmare, se recomandă să examinați, în mod regulat acordul, pentru a vă asigura că cunoașteți actualizările incluse în acord.

Politica de confidențialitate

Utilizarea site-lui web și a aplicațiilor Companiei „ OASIS TUR Travel Agency” este reglementată de „Politica de Confidențialitate” a Companiei „ OASIS TUR Travel Agency”, postată și disponibilă pe pagina web oasistur.md, inclusă prin referință în prezentele Condiții.

Descrierea serviciului

Compania „ OASIS TUR Travel Agency” oferă utilizatorilor instrumente și mijloace de căutare pentru planificarea și utilizarea comună a serviciilor turistice, inclusiv instrumente de colaborare online și servicii de căutare, cunoscute în prezent sau care vor fi dezvoltate în viitor, integrate în astfel de servicii care pot fi regăsite la rubrica (în continuare „destinatii”).

Compania „ OASIS TUR Travel Agency” oferă servicii de căutare gratuite pentru uz personal și necomercial. Este interzisă utilizarea oasistur.md folosind procese automatizate, chiar și pentru uz personal. Este interzisă utilizarea materialelor și mărcilor comerciale protejate de dreptul de autor.

Toate materialele de pe site-ul web sau aplicație, inclusiv, orice documentație, conținut, text, date, grafică, imagini, interfață și alte materiale și lucrări de autor (în continuare „Materiale”) sunt protejate de dreptul de autor, fiind proprietate sau fiind licențiate de către Compania „PRO ILICRIS” S.R.L.

Toate drepturile sunt rezervate.

Materialele conțin mărci comerciale, mărci de servicii și denumiri comerciale, aflate în proprietatea Companiei „ OASIS TUR Travel Agency” și afiliații terți, de asemenea, pot conține nume de marcă /brand și produse care reprezintă mărci comerciale, indicatori de servicii și denumiri comerciale deținute de proprietarii respectivi. Dacă pe site-ul web sau în aplicații nu sunt specificate alte informații, dvs. aveți permisiunea să vizualizați, să descărcați, să utilizați cache, să copiați și să imprimați materialele, respectând următoarele condiții:

Orice copie a materialelor sau a unei părți din acestea trebuie să includă notificarea privind drepturile de autor ale Companiei „ OASIS TUR Travel Agency”;
Compania „ OASIS TUR Travel Agency” are dreptul de a revoca această permisiune în orice moment și orice utilizare a materialelor trebuie întreruptă imediat după notificarea corespunzătoare din partea companiei OASIS TUR Travel Agency.

Link-uri către acest site
Dvs. aveți drept limitat, neexclusiv de a crea link-uri hipertext pe pagina principală a site-lui web sau a aplicației, cu condiția ca link-urile nu sunt făcute din greșeală sau în mod conștient false, degradante sau în alt mod discreditează imaginea Companiei „ OASIS TUR Travel Agency”, bunurile și serviciile companiei. Acest drept limitat poate fi revocat în orice moment, fără explicație. Este interzisă utilizarea în mod direct și reflectarea folosind tehnologii bazate pe mărci comerciale, logo-uri, denumiri comerciale și alte informații cu drept de autor oasistur.md, inclusiv imaginile găsite pe site, conținutul textelor și machetele (designul) paginilor și formele pe pagini, fără consimțământul scris al Companiei „PRO ILICRIS” S.R.L.

Informațiile, software-ul și serviciile, oferite pe site-ul web sau în aplicație, pot conține inexactități sau erori tipografice. În special, Compania „ OASIS TUR Travel Agency” și afiliații săi nu garantează acuratețea și nu se declară răspunzători pentru inexactitățile legate de informațiile privind descrierea hotelului, a companiei aeriene și a altor produse turistice, postate pe site-ul web sau aplicație (inclusiv fotografii, liste de facilități, descrierea generală etc.), deoarece, în mare parte, informațiile sunt oferite de către furnizorii respectivi. Ratingurile hotelurilor afișate pe site-ul web sau în aplicație sunt destinate doar pentru recomandări generale, iar Compania „ OASIS TUR Travel Agency” și afiliații săi nu garantează fiabilitatea ratingurilor. Compania „ OASIS TUR Travel Agency” și furnizorii săi pot efectua îmbunătățiri și modificări la site-ul web și în aplicație în orice moment. Compania „ OASIS TUR Travel Agency” nu face nici o declarație cu privire la caracterul adecvat al informațiilor, bunurilor și serviciilor conținute pe site-ul web sau în aplicație în orice scop, iar plasarea informațiilor privind bunurile și servicii, oferite pe site-ul web sau în aplicație, nu constituie o aprobare sau recomandare a utilizării acestora de către Compania „ OASIS TUR Travel Agency”. Toate aceste bunuri și servicii sunt furnizate fără garanție.

Prin prezenta, Compania „ OASIS TUR Travel Agency”, afiliații și furnizorii refuză toate garanțiile și condițiile referitoare la aceste informații, bunuri și servicii, inclusiv toate garanțiile implicite și condițiile de comercializare, adecvate pentru un anumit scop (titlu), fără încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.

Hotelurile, agențiile de călătorii și operatorii de turism, care oferă servicii turistice sau alte servicii Companiei „ OASIS TUR Travel Agency” sau prin intermediul ei, nu acționează în calitate de agenți și colaboratori ai Companiei „ OASIS TUR Travel Agency”.

Compania „ OASIS TUR Travel Agency” nu garantează serviciile oferite de furnizori terți. Compania „ OASIS TUR Travel Agency” nu este responsabilă pentru faptele, erorile, omisiunile, reprezentările, garanțiile și neglijența furnizorilor, precum și vătămarea corporale, deces, pagube materiale și alte pierderi și cheltuieli generate din acestea. Compania „ OASIS TUR Travel Agency” nu este responsabilă pentru întârziere, anulare, overbooking, grevă, circumstanțe de forță majoră sau altele, care nu depind de Compania „ OASIS TUR Travel Agency” și nu asigură rambursarea mijloacelor bănești în cazurile de mai sus, și nu este responsabilă pentru cheltuielile suplimentare, omisiuni, întârzieri, redirecționări și acțiunile statelor și ale autorităților acestora. Compania „ OASIS TUR Travel Agency” și furnizorii săi nu sunt responsabili pentru pierderile directe și indirecte, amenzi, accidente, speciale și secundare, sau în alt mod asociate cu utilizarea acestui site web sau aplicație, întârzierea sau incapacitatea de a utiliza, precum și pentru orice informație, software, bunuri și servicii obținute prin intermediul acestui site web sau aplicație ori în alt mod care decurg din utilizarea acestuia. Totuși, fără prejudicii pentru cele menționate, valoarea totală a daunelor suportate de Compania „ OASIS TUR Travel Agency” (agenții și furnizorii săi), în cazul răspunderii în temeiul prezentului acord nu depășește, în niciun caz, suma, câștigată de Compania „ OASIS TUR Travel Agency” pentru bunul sau serviciul care a cauzat prejudiciul.

Compensarea prejudiciului

Dvs. sunteţi de acord să despăgubiți, să apărați și să protejați Compania „ OASIS TUR Travel Agency” de reclamații, cauze de acțiune juridică, cereri, penalități în instanțele de judecată, pierderi, daune, amenzi, penalități și alte costuri și cheltuieli, în orice formă, inclusiv, de taxele juridice și contabile prezentate de:

sau în numele dvs. în volumul care depășesc răspunderea descrisă mai sus;
de către părți terțe, ca urmare a conținutului pe care le-ați trimis, postat sau pus la dispoziția publicului prin intermediul site-ului web sau a aplicației Companiei „ OASIS TUR Travel Agency”, sau utilizarea de către dvs. a Serviciului;
de către persoane terțe ca urmare a încălcării de către dvs. a acestor Condiții de utilizare, a legii sau drepturilor unor părți terțe.

Publicitatea și link-urile către site-urile terțe

Prezentul site conține hyperlink-uri către site-uri web și site-uri mobile, operate și supravegheate de către persoane care nu sunt asociate Companiei „ OASIS TUR Travel Agency”. Hiperlink-urile sunt postate doar în scopuri de familiarizare și de informare. Compania „ OASIS TUR Travel Agency” nu controlează aceste site-uri web și site-uri mobile și nu este responsabilă pentru conținutul și utilizarea lor. Faptul că site-ul Companiei „ OASIS TUR Travel Agency” conține hyperlink-uri către astfel de site-uri web și site-uri mobile nu înseamnă că Compania „ OASIS TUR Travel Agency” susține materialul postat sau anumită asociere cu administrația acestora. De asemenea, dvs. recunoașteți și sunteți de acord cu faptul că Compania „ OASIS TUR Travel Agency” nu poartă răspundere civilă sau de altă natură directă și indirectă pentru daunele și pierderile cauzate de facto sau în rezultatul utilizării sau încrederii în conținutul, bunurile sau serviciile oferite prin intermediul site-lui web sau mobile terțe.

Proprietatea intelectuală

Reproducerea și distribuirea acestui software este strict interzisă.

Instrumentele Companiei „ OASIS TUR Travel Agency” de căutare a ofertelor turistice, planificare a călătoriilor și de achiziționare a bunurilor și serviciilor sunt concepute pentru a ajuta utilizatorii în determinarea disponibilității bunurilor și serviciilor relevante.

Dvs. cunoaşteţi că aveți 18 ani și că aveți dreptul de a încheia acest acord și a utiliza site-ul web și aplicația în conformitate cu Condițiile specificate în aceasta.

Dvs. sunteți de acord să fiți răspunzător financiar pentru utilizarea site-ului sau a unei aplicații (de asemenea, pentru utilizarea profilului dvs. de către alte persoane, inclusiv, minori care trăiesc cu dvs.). De asemenea, garantați că toate informațiile furnizate de dvs. și membrii familiei pe parcursul utilizării site-ului sau a aplicației sunt adevărate și de încredere.

Dvs. conștientizați că toate achizițiile de pe site-urile web sau mobile ale părților terțe sunt efectuate în conformitate cu condițiile de utilizare, postate pe site-uri și site-urile mobile ale furnizorilor, și că orice încălcare a condițiilor furnizorilor poate duce la anularea rezervării sau cumpărării, anularea zborului, închirierii automobilului și apartamentului, precum și la pierderea mijloacelor bănești, plătite pentru rezervare sau cumpărare. Dvs. sunteți de acord să plătiți integral toate facturile, taxele, impozitele care decurg din utilizarea acestui site web sau site-ul mobil.

Destinații turistice

Deși majoritatea călătoriilor turistice sunt finalizate fără incidente, o călătorie spre anumite destinații poate implica un risc mai mare. Prin oferirea biletelor de avion și rezervări hoteluri în aceste regiuni, Compania „ OASIS TUR Travel Agency” nu oferă și nu garantează că aceste călătorii sunt recomandate sau fără riscuri, și nu este responsabilă pentru orice daune sau pierderi suferite, care pot rezulta din călătoria către astfel de destinații/ regiuni.

Legea aplicabilă

Condițiile de utilizare a prezentului acord, precum și orice litigii care ar putea apărea din acord sau prin utilizarea site-ului web sau a aplicației Companiei „PRO ILICRIS” S.R.L. M/C OASIS TUR Travel Agency sunt reglementate prin legislația Republicii Moldova precum și cea internațională.